Beauty consultant - Skincare advisor - Hudkonsulent.

AdobeStock_184080910

Kjært yrke har mange navn...

Hvis man tar en titt på hva skjønnhetsbransjen søker mest etter i sine utlysninger for tiden så er det Hudkonsulenter. Utenfor Norges grenser er allered dette yrket godt etablert, og det er et stadig fokus og behov på akkurat dette også her i landet.

I parfymerier, apotek, helsekost, spa, barbershops, hudklinikker og merkevarehus for å nevne noen...

House of Chrstian Dior kaller det beauty consultants (BC) og søker daglig etter denne yrkesgruppen til sine avdelinger verden over.

Sephora har til en hver tid jobbannonser ute for å finne de beste skincare advisors for sine butikker -

Chanel ansetter egne expert skincare advicers og cosmetics & skincare specialists. 

Hvorfor? Jo fordi akkurat denne yrkesgruppen,- med en såpass bredspektret faglig kunnskap er nødvendig for å opprettholde og imøtekomme kundens forventninger og krav til korrekt veiledning innenfor skjønnhetspleie.

Hudkonsulenten innehar god kunnskap på hud og gjennomfører profesjonelle behovsanalyser. Utifra dette setter hudkonsulenten sammen gode kosmetiske produktpakker etter kundens spesifikke behov. Hudkonsulenten er også i stand til å gi profesjonelle råd og veiledning vedrørende hud.

Hudkonsulenten er utdannet produktnøytral og vil derfor kunne jobbe med alle ulike kosmetiske merker etter endt utdannelse. Hudkonsulenten er ikke en terapeut og skal i utgangspunktet dermed ikke behandle hud. 

Hudkonsulentutdannelsen er nettbasert - og gjennomføres i løpet av 3 måneder - den lar seg lett kombinere med jobb. Behøver du lengre tid - får du selvsagt det.

Profesjonelle hudkonsulenter er svært etterspurt - og det ser ikke ut til at det skal gi seg med det første heller.

For å bli blant de beste er rett nettudanning det viktigste.

Hudkonsulentenutdannelsen leveres av InciDerm og Curaakademiet. Med tilsammen 50 års erfaring innen undervisning i hud-, helse- og skjønnhetsbransjen er du i trygge hender med ditt nye yrkesvalg.

Hjertelig velkommen!

 

https://www.curaakademiet.com/hudkonsulent

 

 

 

 

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar