Nettstudier - mer læring på kortere tid

AdobeStock_197062255

Nettstudier blir stadig mer populært i helse- og skjønnhetsbransjen,- noe som gjør at studietilbudene er i stadig utvikling og gjør det mulig å ta kvalitetsutdanning på nett. 

En stor fordel med nettstudier er at alt det unødvendige som ikke har med læring å gjøres skrelles bort. Nettstudier dykker rett inn pensum og gjennomgår faginnholdet du trenger til oppgaver og eksamen.

InciDerm og Curaakademiet samarbeider om å levere den mest innovative og nytenkende nettbaserte hudkonsulent-utdannelsen. Vi skal levere undervisningen på en måte som gir våre nettstudenter en god læringsopplevelse og økt læringseffekt. Vi leverer solid kvalitet og er opptatt av den personlige oppfølgingen underveis i utdannelsen.

Når du velger å ta en nettutdannelse viser du at du har selvdisiplin, vilje og evne til å lære på egenhånd. Nettstudier gir deg i tillegg en digital kompetanse som er meget høyt verdsatt i skjønnhetsbransjen og arbeidslivet generelt. Oppdaterte arbeidsgivere ser verdien av å ansette de som har gjennomført nettstudier nettopp fordi de vet at det kreves stor grad av selvstendighet og gjennomføringsvilje.

Stadig flere velger å studere på nett. Nettstudier gir fleksibilitet til å studere når du vil, hvor du vil og det kan kombineres med jobb, reise og familieliv.

Som utdannet hudkonsulent har du svært mange karriere- og jobbmuligheter.

https://www.curaakademiet.com/hudkonsulent

 

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar