Hudkonsulentens mange karriere- og jobbmuligheter

Foreleser m logo

 Behovet for utdannede hudkonsulenter er en trend som har vokst frem internasjonalt og behovet har for lengst etablert seg også i Norge.

Det annonseres stadig oftere etter «hudkonsulenter/skjønnhetskonsulenter» og «beauty-advisors/beauty Consultans”  innenfor bransjer som parfymerier, apotek, hudklinikker, helsekost og spa,- for å nevne noen.

De største kosmetikkhusene har ansatte hudkonsulenter som produkteksperter for konkrete kosmetikkmerker - L`oreal kaller det Beauty Consultants) og Shiseido søker Skinconsultants mens Chanel tittelerer denne faggruppen som Beauty advisor.

I Norge kaller vi det HUDKONSULENTER - og det er en faggruppe i full fart fremover. 

En profesjonell Hudkonsulent har også meget gode forutsetninger for å trene og kurse fagfolk innenfor konkrete produktmerker i kosmetikkbransjen. Som foredragsholder eller gjennom profesjonelle demoer.

Flere aktører i hud- og skjønnhetsbransjen ser de store fordelene av medarbeidere med god kunnskap om hud, uten at de nødvendigvis er utdannet
hudterapeuter. Derfor søker mange Hudkonsulentutdannelsen som et meget godt alternativ.

 

Stadig flere velger å studere på nett. Nettstudier gir fleksibilitet til å studere når du vil, hvor du vil og det kan kombineres med jobb, reise og familieliv.

Hudkonsulentutdannelsen gjennomføres i løpet av 3 måneder og er totalt nettbasert.

Som utdannet hudkonsulent har du svært mange karriere- og jobbmuligheter.

Psst: har du fått med deg at vi har EARLY BIRD tilbud til deg?

 

https://www.curaakademiet.com/hudkonsulent

 

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!

Legg igjen en kommentar