Nettbasert opplæring

Hudkonsulenten innehar stor kunnskap om huden og kosmetiske produkter, og hvordan disse skal brukes for å oppnå optimale kombinasjonseffekter.

Profesjonelle hudkonsulenter har god teoretisk kunnskap innen praktiske hudbehandlinger og behandlingsprogram som utføres i hud-, helse- og skjønnhetsbransjen. 

En Hudkonsulent skal inneha god teroretisk kunnskap om ulike klinikkbehandlinger, selv om hun/han ikke nødvendigvis utfører disse selv. 
Det er viktig at Hudkonsulenten kjenner til behandlingsprogram slik at hun/han kan gi en god og helhetlig veiledning og oppfølging.

Mange hudkonsulenter jobber i klinkikker med tverrrfaglig behandlingsprogram.

Hudkonsulenten vil være ekspert på produktforståelse, hud- og behandlingsprogram, produktveiledning og produktsalg i kombinasjon med god hudforståelse.

 

 Du får også godt bekjentskap, gjennom teoretisk opplæring og demonstrasjon, til en del praktiske behandlinger, underveis i studiet:

Klassiske hudpleiebehandlinger,

Hudkonsulenten kjenner godt til behandlingsformer som rens, peeling/exfoliering, vapozon/damp og frimator/børsteapparat og masketerapi. Samt hygienerutiner knyttet til dette.

Dette er tradisjonelle og viktige behandlingsformer i enhver hudklinikk, og det er viktig at Hudkonsulenten kjenner til disse, selv om hun/han ikke utfører disse behandlingene selv

 

AdobeStock_179869538

Bruk av apparater i behandling,

Hudkonsulenten kjenner til de viktigste apparatbehandlingene som utføres i hudklinikker. Samt har god kunnskap om forsiktighetsregler og effekter og kontraindikasjoner knyttet opp til disse. 

Det er viktig at Hudkonsulenten kjenner til disse, selv om hun/han ikke utfører behandlingene selv, slik at hun/kan anbefale produkter som fungerer godt i kombinasjon med disse behandlingsformene.

AdobeStock_225692019

Behandlinger i hudklinikker av hudspesialister

Undervisningen gir deg et godt innblikk i behandlingsformer du skal kjenne til, som utføres av hudspesialister

AdobeStock_173221762

Permanent makeup - behandlinger

Undervisningen gir deg et godt innblikk i behandlingsformer du skal kjenne til, som utføres av linergister og andre spesialister

AdobeStock_175737524