Parfymeri

Parfymerier har et stort behov for ansatte med god kunnskap om hud. Mange parfymerier tilbyr også hudbehandlinger (utført av Hudterapeut) i kombinasjon med butikkdriften.

Hudkonsulenten kan utføre effektive behovsanalyser i forbindelse med kundemøte i butikk, samt anbefale hudprodukter og korrekt makeup tilpasset kundens hud.

Med en Hudkonsulentutdannelse vil du med din kunnskap om hud være en viktig rådgiver for parfymeriets kunder.

AdobeStock_175105675

Apotek

De største apotekene i landet har behov for ansatte med god kompetanse innen hud. Det er stadig flere apotek som tilbyr hudbehandlinger og profesjonelle hudprogram. Og det er svært mange kunder som oppsøker apoteket for veiledning innen hud.

Hudkonsulenten jobber i apoteket med å utføre behovsanalyser, skreddersy hudpleieprogram og gi viktige produktanbefalinger og hjemmebehandlingsråd.

Med en Hudkonsulentutdannelse vil du med din kunnskap om hud være en viktig rådgiver for apotekets kunder. 

Utdannelsen passer for deg som er Apotekteknikker eller Farmasøyt og som ønsker utvidet kompetanse på hud.

shutterstock_311657621-1200w-800h

Helsekost

Stadig flere oppsøker helsekostbutikker for å få profesjonell veiledning i valg av rett hudpleie,- og velge naturlige hudpleieprodukter.

Hudkonsulenten bistår her ved å utføre profesjonelle behovsanalyser som fører til korrekt produktanbefaling og oppfølgingsråd.

shutterstock_1104935912

Makeup artister:

Profesjonelle makeup artister vet hvor viktig det er å ha god kompetanse på hud,- hudtilstander og hudtyper. For å kunne utføre korrekt make up tilpasset kundens hud.

Derfor er det svært nyttig for denne yrkesgruppen å samarbeide med en Hudkonsulent. Hudkonsulenten kan uføre korrekt behovsanalyse og gi produktråd. 

Mange makeup artister velger selv å ta denne utdannelsen. 

AdobeStock_127304203

Barberer, grooming, hudpleie for menn

Barberere er eksperter i teknikker innen klipp og skjeggfrisering. I tillegg til teknikker som effilering og skjeggtrim.

Det er et stort behov for barberere å ha grunnleggende kunnskap om hudbehandlinger for menn.

Hudkonsulenten vil utføre hudanalyser, så vel som hudbehandlinger spesielt tilpasset menn. Og videre gi oppfølging i form av gode hjemmebehandlingsråd og produktvalg. 

Mange barberere tar selv utdannelsen for å øke behandlingstilbudet i sin salong.

AdobeStock_116713846